Płatki jęczmienne z truskawkami i melonem.

Składniki:

250 ml (1 szklanka) mleka 2% tłuszczu
50 g (4 łyżki) płatków jęczmiennych
250 g (1 szklanka) truskawek
100 g melona

Wykonanie:

  1. Płatki gotuję na mleku wg przepisu na opakowaniu. Przelewam do miseczki.
  2. Na wierzch kroję owoce.

Wartość odżywcza:

Energia 400 kcal, B 16 g, T 8 g, W 73 g

 

 

 

 

 

 

Poprzedni wpis

Godziny posiłków i ich rozkład w ciągu dnia.

Kolejny wpis

Jogurt grecki z marakują.

3 Komentarze

  1. Avatar

    Ja ostatnio cały czas jęczmienne 🙂 Spróbuj może posmakują.

  2. Avatar

    Ja ostatnio cały czas jęczmienne 🙂 Spróbuj może posmakują.

  3. Avatar

    Chyba takich płatków nie jadłam, ale bardzo lubię truskawkę i melona 🙂

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Dietifit Wszystkie prawa zastrzezone / Theme rebulid by Dodencult