Makaron z musem z truskawek.

Składniki:
  • Makaron bezjajeczny – 100 g (1/5 opakowania)
  • Truskawki – 150 g (1 szklanka)
  • Cukier/ miód – 6 g
  • Migdały, płatki – 10 g (1 płaska łyżka)
  • Jogurt naturalny 2% tłuszczu – 30 g (2 łyżki)

Wykonanie:
1. Truskawki miksuję na puszystą masę z cukrem/ miodem i jogurtem,
łączę z ugotowanym al dente makaronem.
Wartość odżywcza:
 

 

 

 

 

 

Poprzedni wpis

Płatki jęczmienne z jagodami.

Kolejny wpis

Malinowy koktajl z chia.

2 Komentarze

  1. O tak, szkoda że tak truskawki są tak krótko :/

  2. Smacznie 🙂

Dodaj komentarz

© Dietifit Wszystkie prawa zastrzezone / Theme rebulid by Dodencult