Płatki jęczmienne z truskawkami i melonem.

Kolejna porcja płatków jęczmiennych z owocami na śniadanko.
 
Składniki:
Mleko spożywcze 2% tłuszczu – 250 ml (1 szklanka)
Płatki jęczmienne – 50 g (5 łyżek)
Truskawki – 250 g (1,5 szkl.)
Melon – 100 g (1 mała szt.)
 

Wykonanie:
1. Płatki gotuję na mleku ok. 5 minut. Przelewam do miseczki.
2. Kroję owoce i układam na ugotowanych płatkach.
 
Wartość odżywcza:
 

 

 

 

 

 

 

Poprzedni wpis

Godziny posiłków i ich rozkład w ciągu dnia.

Kolejny wpis

Jogurt grecki z marakują.

3 Komentarze

  1. Ja ostatnio cały czas jęczmienne 🙂 Spróbuj może posmakują.

  2. Ja ostatnio cały czas jęczmienne 🙂 Spróbuj może posmakują.

  3. Chyba takich płatków nie jadłam, ale bardzo lubię truskawkę i melona 🙂

Dodaj komentarz

© Dietifit Wszystkie prawa zastrzezone / Theme rebulid by Dodencult